top of page
Bouw- en renovatiewerken Van Dingenen - Bleyens BV

Sinds '81

Renoveren met 100% tevredenheid? Ga in zee met aannemer verbouwingswerken Van Dingenen – Bleyens bv

Renoveren: een complexe onderneming

Verbouwingswerken vergen vaak de nodige creativiteit. Niet alleen van u en uw architect, maar ook van uw aannemer renovatiewerken.

 

Een partner die de nodige ervaring heeft met verbouwingen, beseft dat. En brengt u nauwkeurig op de hoogte over onverwachte situaties en noodzakelijke bijsturingen. Een goede communicatie is essentieel. 

Maar ook de prijs moet besproken worden. Een goede aannemer is helder en eerlijk over de tarieven die hij hanteert. Van Dingenen – Bleyens bv begeleidt u doorheen het hele renovatieproces, met duidelijk advies en een 100% correcte aanpak.

renovatie
Bouw- en renovatiewerken Van Dingenen - Bleyens BV

Kleine en grote renovaties

Ons bedrijf maakt geen verschil tussen kleine en grote verbouwingswerken. We voeren alle projecten uit met passie voor het vak en met respect voor uw wensen en budget. Het resultaat is altijd precies wat u ervan verwacht. Want uw tevredenheid, daar draait het om.

Wist u dat u bij Van Dingenen – Bleyens bv ook terecht kunt voor kleinere herstellingswerken? Onze klanten krijgen voor elke opdracht een topservice, geleverd door vakmannen met een hart voor hun stiel.

Bouw- en renovatiewerken Van Dingenen - Bleyens BV
contacteer ons

ONTDEK DE AANPAK IN VERBOUWINGSWERKEN VAN VAN DINGENEN – BLEYENS BV VANDAAG NOG: VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page